Blomster

Dyrk selv eller køb sæsonens blomster

Her finder du både hvad der skal til for selv at lave en fantastisk skærehave og du kan købe ‘færdige’ buketter.

Vi sælger frø, løg og knolde af nøje udvalgte sorter, som er velegnede til afskæring til buketter, og langt de fleste er ‘afprøvet’ her på gården. I øjeblikket er det de smukkeste sorter af ranunkler og franske anemoner fra Italian Ranunculus, som er at finde i webshop’en. De er dyrere end de gængse sorter man kan købe alle steder, men de er pengene værd! Du kan finde en guide til dyrking af ranunkler og franske anemoner under Dyrkningsråd.

Har du ikke selv en skærehave at høste i, så har vi masser af blomster i sæsonen som strækker sig fra april til oktober. Alle blomsterne er dyrket her på Fuglebækgaard, uden brug af kunstgødning eller sprøjtemidler.

Du kan bestille buketter, bårebuketter eller fx. en spand blandede blomster til afhentning på Fuglebækgaard. Det gøres nemmest ved at sende en sms (30488696) eller en email (charlotte@fuglebaekgaard.com) senest 24 timer før – gerne tidligere. Vi leverer også i Frederikssund kommune mod et tillæg på sædvanligvis 50 kr.

Det er også muligt at tegne et blomsterabonnement hvor du selv regelmæssigt henter eller får leveret (i Frederikssund kommune) en buket af sæsonens smukkeste blomster. Da der er mange valgmuligheder (hvor tit, hvornår, hvor stor buket, start og slutdato) så laver vi indtil videre abonnementsaftalerne individuelt, så send en mail eller en sms (se ovenfor), så kontakter vi dig for at aftale præcis hvordan dit abonnement skal være.

Kategorier

Buketter og snitblomster

Blomsterfrø

Ranunkler og franske anemoner