Frøsåning

Frøsåning

 

På denne workshop skal vi så ærteblomster og andre blomster, primært hårdføre en-årige, som f.eks. sommerriddersporer, løvemund og islandske valmuer, der kan plantes ud i haven tidligt.

 

Vi sår i soil blocks, som jeg er blevet svært begejstret for. Udover at de små frølinger virkelig trives, så sparer man både plads og såjord, og man slipper for grimme plastikdimser i vindueskarmen og for den belastning som produktionen af plastik udgør.

 

Jeg sørger for såjord, soil blockers, et fint udvalg af blomsterfrø, kaffe og kage osv. Vi skal være indendørs, så du behøver ikke at bekymre dig om vejret.

 

VIGTIGT: Du skal selv medbringe en eller anden form for bakke(r) som soil blocks'ne kan stå i, og som du kan holde ud at have i vindueskarmen. Det kan være (genbrugs)plastikbakker, gamle bradepander, fade eller lignende. Eneste krav er, at de skal være rimelig flade i bunden, og at der skal være en kant på et par cm, så du kan transportere dine kommende frølinger hjem og sidenhen vande dem. Jeg bruger selv zinkbakker (se billedet ovenfor) fra zinkbakken.dk og har aftalt med Morten fra Zinkbakken, at deltagere i workshop'en kan få 20% rabat ved køb af zinkbakker i forbindelse med workshop'en. Hvis dette har interesse skal jeg vide det senest medio februar.

 

Jeg regner med, at vi skal så følgende: ærteblomster, sommerfloks, dusksalvie, løvemund, jomfru-i-det-grønne, sommerriddersporer, kornblomster, islandske valmuer og ammi. Hvis du selv ligger inde med frø som du rigtig gerne vil prøve at så i soil blocks, så er du meget velkommen til at medbringe dem.

 

Frøsånings-workshop:

Lørdag d. 10 marts 2018, kl. 14 til ca. 16:30 STADIG LEDIGE PLADSER

Søndag d. 11. marts 2018, kl. 14 til ca. 16:30 FULDT BOOKET

 

Sted: Fuglebækgaard Blomster, Elmegårdsvej 1A, Tørslev, 3630 Jægerspris

 

Pris: 300 kr

 

Tilmelding: På sms (30488696) eller email (charlotte@fuglebaekgaard.com), oplys navn og emailadresse. Jeg bekræfter at der er plads, og din plads er reserveret når du har indbetalt 300 kr på Mobilepay/MyShop (34335) - tilmelding er bindende.

Følg Fuglebækgaard Blomster

Fuglebækgaard Blomster

Tlf: 3048 8696

Mail: charlotte@fuglebaekgaard.com

Adresse: Elmegårdsvej 1A, Tørslev, 3630 Jægerspris, Danmark

 

CVR 37148547

www.facebook.com/Fuglebaekgaard