RANUNKLER

Italienske Ranunkler fra Italian Ranunculus

Jeg er rigtig glad for, at Fuglebækgaard Blomster nu kan tilbyde salg af ranunkelknolde - og senere knolde af franske anemoner - fra Italian Ranunculus.

 

Ranunkelknoldene kommer fra Italien hvor man har specialiseret sig i de mest fantastiske ranunkelvarianter som klart adskiller sig fra de gængse varianter, der er tilgængelige som knolde. De her ranunkler er luksusvarianterne, dem man ellers kun kan købe hos blomsterhandleren som snitblomster. Men nu har du chancen for at dyrke dine egne!

 

I første omgang har jeg fået en begrænset mængde knolde hjem til en tidlig forårsplantning. De skulle gerne blomstre omkring juni, hvis de forspires snart. I løbet af foråret vil det blive muligt at forudbestille knolde til levering i efteråret. Der findes et væld af smukke varianter. Også af de franske anemoner. Mange af dem ses bedst ved at kigge ind hos Italian Ranunculus på enten Instagram eller Facebook.

 

Jeg dyrker ranunkler henover vinteren i drivhuset eller ude, beskyttet med plastik eller fiberdug i et let hævet bed. Alternativt kan man plante ranunkler i det tidlige forår og få en sommerblomstring. Det er det jeg vil gøre nu. Måske du også vil kaste dig ud i at dyrke denne fantastiske, smukke og holdbare blomst? Så kig her, og se hvilke varianter der er lige nu.

 

Som udgangspunkt sælger jeg knoldene til afhentning på Fuglebækgaard, men hvis det ikke er muligt for dig at afhente knoldene her, så skriv til mig på email (charlotte@fuglebaekgaard.com) eller på sms (30488696), så finder vi ud af noget:0)

 

 

Følg Fuglebækgaard Blomster

Fuglebækgaard Blomster

Tlf: 3048 8696

Mail: charlotte@fuglebaekgaard.com

Adresse: Elmegårdsvej 1A, Tørslev, 3630 Jægerspris, Danmark

 

CVR 37148547

www.facebook.com/Fuglebaekgaard